Referenser

Smart Elcentral


Vår intelligenta GSM elektriska fördelningscentral är en perfekt lösning för de som vill styra olika typer av hushålls- och industriella apparater på ett enkelt och effektivt sätt. Med en inbyggd digital energimätare, fukt- och temperatursensor samt 4G-modul möjliggör den fjärrstyrning från vilken plats som helst där mobiltelefonen har internetåtkomst. Den kan styras med en app som ger en rikare upplevelse på både iOS och Android-enheter tack vare den intuitiva och användarvänliga gränssnittet.


Apparaten ger många möjligheter att fjärrstyra olika typer av apparater med olika effekt, som till exempel elektriska element, belysning, vattenpumpar, etc.
Apparaten kan enkelt integreras med både gamla och nya system.
Apparaten har inbyggd larmsignal för samtal och SMS, så att användaren kan bli meddelad vilken utrustning som är på och vilken temperatur det är i byggnaden.


För installationen krävs en professionell elektriker. Våra kunniga och licensierade elektriker står till tjänst för att hjälpa till med installationen av hela elnätet och ersättning av den gamla fördelningscentralen. Vid uppbyggnaden av det elektriska nätverket följer vi alltid strikta svenska standarder och föreskrifter för att systemet ska fungera säkert och effektivt.